Proorociile Sfântului otroc Veaceslav Krașeninikov

(otroc – băiat, sfânt, martir)

Proorociile Sfântului otroc Veaceslav Krașeninikov  (1982 – 1993, 11 ani)

Va fi mai rău ca pe timpul lui Stalin. … Foame va fi peste tot, dar cine nu va trăda pe Dumnezeu, cine nu va primi pecetea, nu va muri de foame… Pecetluirea va fi forțată. Cine nu se va ascunde, vor fi pecetluiți. Spre exemplu, cine merge în autobuz si la un punct de control vor depista că toți sunt pecetluiți și doar unul nu, imediat, pe loc va fi pecetluit; va merge omul la magazin să facă cumpărături și dacă nu va fi pecetluit, în timp ce va plăti la casa i se va pune pecetea; oamenii vor ocoli să meargă pe drumuri, vor merge pe dealuri, fiind văzuți, vor depista imediat că nu este pecetluit și va începe goana după ei…

Comunismul va cădea (acest lucru Slavic l-a spus când avea trei ani, în 1985).

În vremurile de pe urmămedicina, alimentele, produsele vor fi de calitate foarte reaRusia se va destrăma în regiuni. Caucazul va fi veșnic în război. Moscova va trăi tot timpul ca în sărbătoare, nu va lipsi nimic. Rusia se va împăca cu America. Se vor deschide toate granițele. Economia în Rusia se va prăbuși. Nu va fi electricitate, va fi oprită începând din extremul Orient. Toate aparatele electrice vor fi aruncate. Se vor ieftini prețurile la produsele alimentare. Aceasta se va întâmpla cu 1 an și jumătate înainte de necazul cel mare. Apoi va veni foamea, va fi canibalism. Armata în Rusia va fi desființată. De aceea China va ocupa foarte ușor Rusia. Conflictul principal va fi între SUA și China, dar America se va speria de China, pentru că aceasta va fi mai puternică. Și atunci vor face o provocare între Rusia și China. Rusia va deveni un stat polițienesc. În locul armatei vor fi formate Brigăzi de acțiune Fulger, care vor înăbuși momentan orice împotrivire din partea oamenilor. Toată Rusia va fi închisoare. Când încă nu știa nimeni de euro, băiatul a spus că înaintea venirii noului conducător mondial, vor veni banii lui. Ultima țară care va trece la euro va fi America.

Nu va fi lumina, gaz, căldură, hârtie, cretă. Toate produsele vor fi ascunse sub pământ, în frigidere mari. Nu va fi metal, pânză simplă. Veaceslav spunea că oamenii trebuie să facă rezervăhârleț, cazma, cuie, cuțite de metal, multă pânză simplă (pentru că se vor întoarce bolile vechi: ciuma, holera, lepra),medicamente, spirtVa apărea o nouă boală foarte gravă și vor muri mulți oameni. Așa va fi în toată lumea, doar că foamea și războiul nu va dura mult. Va fi secetă foarte mare. Slavic sfătuia oamenii să se retragă la țară, că Dumnezeu va ajuta creștinii să crească ceva legume și ca nici unul din care nu va primi pecetea, nu va muri de foame.Când nu va mai fi apă, creștinilor le va fi îndeajuns rezerva de aghiazmă.Înainte de a dispărea dolarul, el va crește și atunci trebuie de cumpărat medicamente, analgin, validol, pentru că mai apoi medicamentele vor fi contrafăcute. Satana vrea război între creștini și musulmani, dar nu va fi așa, pentru că vor năvăli budiștii (chinezii). Chinezii vor intra liniștiți în Rusia. Ei cunosc proorociile și știu că vor fi acolo. Chinezii vor fi foarte cruzi, vor omorî toți bărbații, femeile. Nu va avea cine să slujească în bisericile creștine. De aceea vor sluji femei.   Bisericile și moscheile vor fi prefăcute în temple budiste.Oamenii vor fi forțați să se închine dragonilor. Când chinezii vor ajunge la Ural, vor vrea să meargă mai departe, însă atunci America se va speria, și vor folosi împotriva Chinei o armă etnică, psihotropică.(O astfel de armă există pentru fiecare popor în parte.) Chinezii de pretutindeni vor fugi acasă și se vor ascunde, dar de frică și tremur nu vor putea scăpa. În China se va forma o gaură, crăpătură în pământ imensă și foarte adâncă și tot acolo va fi o radiație foarte puternică, și toți chinezii o să cadă acolo.

Pe tot pământul se vor produce mișcări tectonice în diferite direcții. Cutremure mari vor fi și în Ural. Orașul Zlatoust, care se află într-o vale, va fi acoperit cu pietre și apă, nici un câine nu se va salva. În Prebaltica, în plină zi, liniștită, cu soare, pe mare se va ridica un val foarte mare care va șterge tot și va rămâne doar nisipul. La fel va fi și în Vladivostok. Se vor produce catastrofe foarte mari. Marea Neagră va arde. Spunea că la fundul mării sunt niște micro-organisme (viermi) care elimină Hidrogen sulfurat, iar stratul de apă este foarte subțire. Deasupra mării, în văzduh există multe impurități. Se va produce o explozie în mijlocul mării, apoi a doua, a treia și totul va arde, și marea, și cerul. Toate țările de pe malul mării vor fi pârjolite. Turcia va fi arsă. Totul se va usca, animalele vor muri de sete. 
În cosmos nu trebuie de zburat. Pentru că atunci când este spartă atmosfera, se produc niște particule de cristalcare formează niște plăci mari ca de gheață asemănătoare cu fagurele de albină, care vor cădea pe pământ, în special în Siberia. Oamenii vor fi striviți de aceste plăci. 
În anul 1986-87, Slavic spunea că în America vor cădea 2 case foarte mari, și la fel va fi în Rusia.Anglia toată va fi sub apă și guvernul Angliei știe asta, dar nu vrea să creadă. Și doar când o bună parte din Anglia va fi înfundată, guvernul și tot poporul se vor evacua în Rusia. Catastrofe vor fi peste tot. Irakul va fi înecat. Se va produce o scurgere mare de petrol în apă, petrolul îl vor strânge din apă, dar nu vor reuși să curețe apa…

Israelul va duce război cu musulmanii arabi. Ei vor lupta foarte curajos, însă musulmanii vor învinge. Vor ocupa Ierusalimul și vor profana Sfintele Creștine și Domnul se va supăra pe ei. În Occident oamenii vor fi foarte slabi, neputincioși, obișnuiți într-atât de mult cu confortul, încât când li se va închide aerul condiționat, vor muri. De aceea toți vor primi sistemul lui antihrist. Duhovnicește oamenii se vor salva în Rusia. Trupește, oamenii se vor salva în Ural.Nu va fi apă, nu va fi vânt, plantele nu vor mai crește. Apa va fi ca sângele de om mort, va fi foarte mare putoare. Din cauza exploziilor nucleare subpământene, dinozaurii vor ieși pe pământ.

Slavic râdea despre ceia ce îi învață pe copii la școală, privitor la geografie și istorie, spunea că nu este adevărat, că pământul nu este rotund, ci plat, și se sprijină pe 3 stâlpi. Dinozaurii nu au murit cu milioane de ani în urmă, pământul nu are atâția ani. Dinozaurii trăiesc și azi sub pământ, acolo au apă și vegetație. El îi desena pe dinozauri, ouăle lor, cum stau sub pământ și construcția lor anatomică ca oamenii să știe măcar cumva cum să lupte cu ei. Ei sunt foarte mari, circa 25 de metri, ca o clădire de 15 etaje. Prin pielea lor nu trec gloanțele. Tancurile pentru dânșii sunt o jucărie. Au mai multe inimi și sisteme de circulație sanguină. Sunt niște animale foarte inteligente. Dumnezeu va permite aceasta, pentru a-i rușina pe oamenii de știință, care nu spun adevărul. Ei vor apărea peste tot pământul, dar nu vor pleca departe de ape. Primul dinozaur va apărea pe Volga. Toate satele din acea regiune vor fi pustiite, oamenii vor fi mâncați de dinozaur. Apoi vor intra iar sub pământ. Păsările nu trebuie omorâte pentru că ele ajută la crearea, schimbarea timpului. Veaceslav i-a spus mamei sale: „Când tu vei trăi în pădure, noi o să avem foarte multe păsărele”. Omorând păsările, scurtăm timpul. El vorbea că vor apărea anomalii climaterice, va fi frig în Siberia până la -200 C, iar în restul lumii, secetă, nisip, în care va apărea aur. Dar nimeni nu se va mai uita la aur.
Apa va deveni roșie, puturoasă, pământul va fi într-o stare foarte jalnică la venirea Domnului.

Dinozaurii, extratereștrii, oamenii de zăpadă, toți sunt draci, monștri născuți în iad. Foarte des avioanele, elicopterele se vor prăbuși la pământ. La început oamenii nu vor înțelege, dar apoi vor afla că avioanele se vor lovi de obiecte zburătoare din văzduh. OZN-urile se pregătesc de război cu Dumnezeu. Vor zbura peste tot. De aceea avioanele lovindu-se de ele se vor prăbuși la pământ. Acum de la oameni i-au bucăți de piele, adică pentru analiză, dar, de fapt, aceste bucățele mici ei le multiplică, fac bucăți mari, pentru a se înveli și a avea înfățișare de om. Veaceslav spunea că asemenea draci cu piele de om sunt  foarte mulți printre noi. Oamenii de știință vor crea un aparat cu ajutorul căruia vor putea depista aceste ființe și când vor vedea cât sunt de strașnici se vor speria foarte mult.
Aceste obiecte zburătoare vor ateriza peste tot și extratereștrii vor invita oamenii pentru examene medicale și oamenii se vor duce, vor sta în rând. Iar când vor ieși de acolo, vor fi absolut schimbați, cu sufletul mort. În vremurile de pe urmă, toți oamenii vor face spiritism, vor auzi glasuri. Pe lună sunt foarte mulți extratereștri. Tot iadul va ieși pe pământ.Oamenilor le-a mai rămas o rămășiță de timp pentru pocăință. Trebuie să ne amintim mereu de patimile lui Iisus Hristos. Primul act diavolesc în Rusia a fost bonul fiscal. Ultimul pașaport va conține o micro-schemă. Părinții nici nu știu că la mulți copii nou-născuți din Moscova le este pusă această micro-schemă. După pașapoartele biometrice, vor urma cipurile. Cei ce au luat pașaportul biometric, vor primi și cipul. Veaceslav spunea că ultimul pașaport va fi o cărticică mică de culoare gri.

Când vor primi aceste cărticele, vor fi pecetluiți. Dumnezeu nu va ierta pe niciunul pecetluit în acest mod. Pecetea va lumina cu o culoare verde, așa ca pe ceasurile electronice. Pecetluirea la început va fi benevol, apoi în masă și forțat. Cei ce nu vor fi pecetluiți, vor fi căutați, prinși și pecetluiți cu forța. Doar foarte puțini nu vor primi pecetea.

Creștinii nu vor putea merge pe drum, vor fi nevoiți să fugă, să se ascundă. Copiii creștinilor vor încerca să fugă din comunități, pentru că ceilalți ce vor fi în lume, în sistemul lui antihrist vor trăi în mare confort și distracții. Preîntâmpinarea părinților ruși ca creștinii să plece cu primul eșalon este o spusă la modul figurat. Oamenii trebuie să plece, să se ascundă din timp. Oamenii nepecetluiți nu vor putea mânca produsele pecetluite, le vor vomita (unii apropiați pecetluiți ai creștinilor vor încerca să le dea alimente).

Creștinii se vor ascunde de oameni, pentru că cei pecetluiți vor fi foarte înverșunați împotriva celor ce nu sau pecetluit. Cei pecetluiți vor deveni nemuritori. Ei o să vreie să moară, și nu vor putea muri. Veaceslav a venit să preîntâmpine oamenii.

El spunea: „Drepții să facă dreptate, iar nedrepții să facă nedreptate. Nimic nu se mai poate de schimbat, totul este hotărât în cer, pe pământ degrabă va veni Domnul!”. Pe timpul lui antihrist in iad va fi mai liniște decât pe pământ. Toți trebuie să poarte cruce la gât, să se împărtășească. Doar așa se vor putea păzi de năvălirea demonilor.

Veaceslav vorbea că în Rusia va domni un guvernator uns de Dumnezeu care va curăța biserica și guvernul. Această persoană pe linia feminină va fi din dinastia Romanovilor, și el va spune tot adevărul despre Rusia, Elțin, Gorbaciov. Aceasta se va întâmpla doar atunci când va fi o pocăință a întregii țări.

http://www.moscow-post.su/society/zhizn_posle_smerti_svjatogo_slavika/

https://www.pravda.ru/districts/37771-chudo/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s